SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Halmstad 3 - Capricorn 2-6. (1-2)(1-2(0-2)
2015-11-23 09:06
Så var det dags för våran 4 e match i serien och det mot Halmstad 3 där vi princip inte visste någonting om dom.Men skulle bli varse om ganska snabbt att dom backade hem hela matchen och det kändes som vi spelade powerplay i stort sett hela matchen och det var ett nytt scenario för oss,men även lärorikt och nyttigt att få spela mot lag som bara backar hem.Dom spelade lite på våra misstag och när dom väl fick chansen till kontring så gjorde dom det ganska bra och fick göra lite enkla mål framför vår målvakt och även köksvägen där vi måste täppa till.Men idag var vi överlag mycket bättre än våra motståndare och gjorde våra mål när vi mest behövde det.

Det var ju inte så lätt att hitta ytor och luckor när vi är 10 spelare på samma planhalva,men vi gjorde det bra och andra formationen var stekhet idag med 8 poäng och Alice fick göra hattrick och en assist och Elin 2 + 1 och Michan en assist och Katrin gjorde 1 mål och det är så underbart att vi har 2 formationer som kan leverera och det behövs i ett lag om man ska hamna långt upp i tabellen.I sista perioden satte jag in Maja som spikar igen målet och det var kul för henne med tanke på att hon inte spelat match på länge.

Nästa match har vi Team Halmstad hemma och vi hoppas på 3 nya poäng där.

poäng idag !

Alice 3+1
Elin 2+1
Katrin 1+0
sofia 0+1
Michaela 0+1

Nu taggar vi inför nästa match tjejer och stabilt spel idag med  !
 
Våra Sponsorer