SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Capricorn Innebandyclub
Innebandy
Vinst med 12-1 mot Team Halmstad.
2015-11-30 10:55
Så var det dags för match 5 i våran serie och för motståndet stod idag Team Halmstad.Och vi visade från första stund att detta skulle bli vår match och vi var ganska överlägsna i både spel,teknik och fysik denna dag,mot ett tappert kämpande Halmstad.I första perioden gjorde vi mål redan efter 56 sek och det stod Katrin för som också i denna period gjorde 2 mål till och ett äkta hattrick och periodvinst med 3-0.

I andra perioden hade vi lite mer svårare att komma till avslut och missa en hel del,men ändå stabilt spel och säkert 90-10 i bollinnehav och vi lyckas göra två i denna period genom Michaela och Tess.

Inför tredje perioden fick Maja komma in mellan stolparna genom att byta med Sara som höll nollan idag och sen fick Moa komma in och jag körde runt på 5 forwards och 2 centrar och det verkar vara vinnarmelodin för sista perioden vinner vi med 7-1 och ett jättebra spel och tjejerna såg ut att ha jättekul därute och sen fick spelarna spela med andra mot vad dom brukar göra,men det funkade perfekt och tjejerna hittade varann lika lätt där med och det e ju väldigt bra att man inte bara kan spela med vissa utan med många andra.

Underbart att vi gör så mycket mål som vi gör och 22 poäng tillsammans gjorde tjejerna idag och vi har väl 5-6 st i topp i poängligan och bra målvakter och jäkligt gott att bägge femmorna levererar och det känns gott inför kommande motstånd som säkert blir svårare.Så kanonbra spelat idag tjejer och vi ser att ni har kul därute och det e viktigt om det ska fungera,så fortsätt så tjejer så blir det jättebra  :)Kul idag för Katrin som drog in 4 mål idag och backen Tess som gör 2+2 och Therese R som gör 2+2 och Lina som står för 5 poäng 1+4 assist..Gött mos  !!

Poäng idag !
Katrin 4+0
Lina 1+4
Therese R 2+2
Tess 2+2
Michaela 1+1
Anna 1+1
Elin 1+0

väl mött coach kakan !
 
Våra Sponsorer