Capricorn Innebandyclub
Innebandy
Storvinst mot Sandö med 7-0 !
2015-11-16 14:10
Så var det dags för 3 e matchen och lite nervös var man efter förlusten mot Bua,men här visade vi upp ett hungrigt och taggat Capricorn för dagen och vi kom igång tidigt denna gång och hade 1-0 efter första perioden där även Sandö hade några farliga lägen,men som vår duktiga målvakt Sara motade med bravur.

I andra och tredje perioden spelade vi ut och var överlägsna och vinner med 3-0 i andra och 3-0 i tredje och vi gör många snygga mål och även fina kombinationer och jäkligt gött att bägge femmorna levererar och backarna spelar bra och enkelt och vår storspelande målvakt håller nollan.För dagen så flyttade jag ner Michaela på backen och man kunde tro att hon spelat back alltid och gör ett bra jobb där med sitt fina passningsspel.Sen får Sara hålla nollan också och gjorde några svettiga räddningar då det fortfarande var match och det var viktiga räddningar.

Gott att se att det såg stabilt över hela banan idag och att vi höll nollan i 3 st boxplay med,fast att vi inte har tränat så mycket på det.Så nu tar vi med oss detta till nästa helg då vi åker till Halmstad.Bra jobbat tjejer.

Stort + till hela laget idag med lite extra + till vår storspelande målvakt Sara och kul för Therese R att göra hattrick...Nu taggar inför Halmstad 3 nästa vecka.