Tyvärr på grund av för lite folk i år så var vi tvungna å lägga ner damlaget denna säsong. Men vi tänker försöka ha en träningsgrupp som kör under denna säsong för att inför nästa kunna starta upp igen.
Är du intresserad av att vara med i träningsgruppen så vänligen kontakta Patrick "dychan" Nilsson på:

dyschan67@hotmail.com

Mvh Styrelsen
Andra förlusten i serien !
2015-12-07 12:46
Så åkte vi på andra förlusten i serien mot topplaget Falkenberg 2 med 5 spelare från A-laget och det skulle bli en målfattig match från bägge håll.Vi började matchen jättebra och hade fullt med lägen,men bollen vill liksom inte in.Det var Falkenberg istället lite orättvist som tog ledningen med både 1-0 och 2-0 då vi tittar för mycket på bollhållare och tappar på bortre stolpen 2 ggr och på det får dom en straff också senare som Sara i målet räddar som tur va.Vi fixar sen boxplay också.

I andra börjar vi skapa chanser igen,men bollen vill inte in och det dröjer ända tills 19.02 innan Lina står framför kassan och kan skjuta in den.Dessförinnan hade vi ett väldigt bra powerplay där vi skapar mycket och var nära att göra mål.

I tredje perioden gör vi det jättebra och vi har chans efter chans,men den jäkla bollen för dagen vill inte in tyvärr och vi ser trötta ut i slutet av matchen och orkar inte riktigt att pressa dom hela tiden och perioden slutar 0-0 fast vi hade bäst chanser.

Såna här matcher så gäller det att sätta dit chanserna som man får och hoppas vi kan göra det i nästa match som är seriefinal mot Lindome och hoppas vi är effektivare då än vad vi var idag.Så idag tar vi bara med oss att vi skapar massor av målchanser,och det gäller att sätta dit dom och sen håller vi nollan i andra och sista perioden också.

Poäng !

Lina 1+0
Vinst med 12-1 mot Team Halmstad.
2015-11-30 10:55
Så var det dags för match 5 i våran serie och för motståndet stod idag Team Halmstad.Och vi visade från första stund att detta skulle bli vår match och vi var ganska överlägsna i både spel,teknik och fysik denna dag,mot ett tappert kämpande Halmstad.I första perioden gjorde vi mål redan efter 56 sek och det stod Katrin för som också i denna period gjorde 2 mål till och ett äkta hattrick och periodvinst med 3-0.

I andra perioden hade vi lite mer svårare att komma till avslut och missa en hel del,men ändå stabilt spel och säkert 90-10 i bollinnehav och vi lyckas göra två i denna period genom Michaela och Tess.

Inför tredje perioden fick Maja komma in mellan stolparna genom att byta med Sara som höll nollan idag och sen fick Moa komma in och jag körde runt på 5 forwards och 2 centrar och det verkar vara vinnarmelodin för sista perioden vinner vi med 7-1 och ett jättebra spel och tjejerna såg ut att ha jättekul därute och sen fick spelarna spela med andra mot vad dom brukar göra,men det funkade perfekt och tjejerna hittade varann lika lätt där med och det e ju väldigt bra att man inte bara kan spela med vissa utan med många andra.

Underbart att vi gör så mycket mål som vi gör och 22 poäng tillsammans gjorde tjejerna idag och vi har väl 5-6 st i topp i poängligan och bra målvakter och jäkligt gott att bägge femmorna levererar och det känns gott inför kommande motstånd som säkert blir svårare.Så kanonbra spelat idag tjejer och vi ser att ni har kul därute och det e viktigt om det ska fungera,så fortsätt så tjejer så blir det jättebra  :)Kul idag för Katrin som drog in 4 mål idag och backen Tess som gör 2+2 och Therese R som gör 2+2 och Lina som står för 5 poäng 1+4 assist..Gött mos  !!

väl mött coach kakan !
Halmstad 3 - Capricorn 2-6. (1-2)(1-2(0-2)
2015-11-23 09:06
Så var det dags för våran 4 e match i serien och det mot Halmstad 3 där vi princip inte visste någonting om dom.Men skulle bli varse om ganska snabbt att dom backade hem hela matchen och det kändes som vi spelade powerplay i stort sett hela matchen och det var ett nytt scenario för oss,men även lärorikt och nyttigt att få spela mot lag som bara backar hem.Dom spelade lite på våra misstag och när dom väl fick chansen till kontring så gjorde dom det ganska bra och fick göra lite enkla mål framför vår målvakt och även köksvägen där vi måste täppa till.Men idag var vi överlag mycket bättre än våra motståndare och gjorde våra mål när vi mest behövde det.

Det var ju inte så lätt att hitta ytor och luckor när vi är 10 spelare på samma planhalva,men vi gjorde det bra och andra formationen var stekhet idag med 8 poäng och Alice fick göra hattrick och en assist och Elin 2 + 1 och Michan en assist och Katrin gjorde 1 mål och det är så underbart att vi har 2 formationer som kan leverera och det behövs i ett lag om man ska hamna långt upp i tabellen.I sista perioden satte jag in Maja som spikar igen målet och det var kul för henne med tanke på att hon inte spelat match på länge.

Nästa match har vi Team Halmstad hemma och vi hoppas på 3 nya poäng där.

poäng idag !

Alice 3+1
Elin 2+1
Katrin 1+0
sofia 0+1
Michaela 0+1

Nu taggar vi inför nästa match tjejer och stabilt spel idag med  !
Storvinst mot Sandö med 7-0 !
2015-11-16 14:10
Så var det dags för 3 e matchen och lite nervös var man efter förlusten mot Bua,men här visade vi upp ett hungrigt och taggat Capricorn för dagen och vi kom igång tidigt denna gång och hade 1-0 efter första perioden där även Sandö hade några farliga lägen,men som vår duktiga målvakt Sara motade med bravur.

I andra och tredje perioden spelade vi ut och var överlägsna och vinner med 3-0 i andra och 3-0 i tredje och vi gör många snygga mål och även fina kombinationer och jäkligt gött att bägge femmorna levererar och backarna spelar bra och enkelt och vår storspelande målvakt håller nollan.För dagen så flyttade jag ner Michaela på backen och man kunde tro att hon spelat back alltid och gör ett bra jobb där med sitt fina passningsspel.Sen får Sara hålla nollan också och gjorde några svettiga räddningar då det fortfarande var match och det var viktiga räddningar.

Gott att se att det såg stabilt över hela banan idag och att vi höll nollan i 3 st boxplay med,fast att vi inte har tränat så mycket på det.Så nu tar vi med oss detta till nästa helg då vi åker till Halmstad.Bra jobbat tjejer.

Stort + till hela laget idag med lite extra + till vår storspelande målvakt Sara och kul för Therese R att göra hattrick...Nu taggar inför Halmstad 3 nästa vecka.

2015-11-16 13:56
Andra matchen och denna gång mot Bua borta och det var  tyvärr inte vår dag och det blev förlust med 5-4.Vi kom igen efter ett 1-4 underläge till 4-4 och hade bud på mer,men en olycklig utvisning 18.40 i sista perioden förstörde detta idag och deras A-lags femma som dom hade med sig utnyttjade detta.Vad tar vi med oss från denna match då?? Jo,3 e perioden och vår lagmoral att vi kan komma tillbaks från ett stort underläge,men sen får vi inte bjuda motståndarna på mål som vi tyvärr gjorde denna match.Sen måste vi komma igång från första period i varje match och inte i 3 e .