SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Capricorn Innebandyclub
Innebandy
Bra kämpat i Warbergsspelen
En skön avslutning

Så har vi då spelat vår första Cup på fullstor plan. Och som vi gjorde det. En kanoninsats med fint jobb av alla trots en lite svag inledning.

Första matchen åkte vi på torsk mot Warbergs IBF med 6 - 3. Vi hade dock det bästa spelet och de gjorde mål på våra misstag.

Andra matchen väljer vi att glömma helt, då all kämpaglöd och innebandyglädje verkade som bortblåst. (Förlust 6 - 1). Det vi tar med oss är att det inte går att stå still och spela innebandy. Det krävs att alla hjälps åt för att det skall funka.

I sista matchen för dagen svängde det lite. Efter ett ledningsmål efter 4 sekunder! och ytterligare några "enkla" mål släppte vi in Landvetter i matchen, men till slut vaknade vi och med en riktig kämpainsats lyckades vi vinna matchen med 8 - 6.

Den känslan tog vi med oss till söndagens spel. I första matchen fick Läjet det tufft mot ett taggat Capricorn. Seger med 5 - 1.

I sista matchen mot Partille gick proppen ur ordentligt och seger med 9 - 2 var ett faktum.

 

Det är tre stolta tränare som kan knyta ihop säcken inför sommarvilan.

 

/Jonas

Knattesammandrag PS
Bilder från killarnas första Knattesammandrag. Alla killar kämpade och gav allt i matcherna, jättebra jobbat killar.....
2012-01-16 21:47

 

 

 
Våra Sponsorer