Capricorn Innebandyclub
Innebandy
Andra förlusten i serien !
2015-12-07 12:46
Så åkte vi på andra förlusten i serien mot topplaget Falkenberg 2 med 5 spelare från A-laget och det skulle bli en målfattig match från bägge håll.Vi började matchen jättebra och hade fullt med lägen,men bollen vill liksom inte in.Det var Falkenberg istället lite orättvist som tog ledningen med både 1-0 och 2-0 då vi tittar för mycket på bollhållare och tappar på bortre stolpen 2 ggr och på det får dom en straff också senare som Sara i målet räddar som tur va.Vi fixar sen boxplay också.

I andra börjar vi skapa chanser igen,men bollen vill inte in och det dröjer ända tills 19.02 innan Lina står framför kassan och kan skjuta in den.Dessförinnan hade vi ett väldigt bra powerplay där vi skapar mycket och var nära att göra mål.

I tredje perioden gör vi det jättebra och vi har chans efter chans,men den jäkla bollen för dagen vill inte in tyvärr och vi ser trötta ut i slutet av matchen och orkar inte riktigt att pressa dom hela tiden och perioden slutar 0-0 fast vi hade bäst chanser.

Såna här matcher så gäller det att sätta dit chanserna som man får och hoppas vi kan göra det i nästa match som är seriefinal mot Lindome och hoppas vi är effektivare då än vad vi var idag.Så idag tar vi bara med oss att vi skapar massor av målchanser,och det gäller att sätta dit dom och sen håller vi nollan i andra och sista perioden också.