Kross mot Warberg med 13-2 !
2015-10-12 12:04
Så var det dags för seriepremiären och det mot ett ungt Warberg 2 !

1 a period.
Innan matchstart så går tyvärr en av våra målvakter (Gabbi) tyvärr sönder med en vridning av knät och Sara får stå hela matchen fast hon hade ljumskproblem,men biter ihop och står hela och stor eloge till henne,och så hoppas vi naturligtvis att Gabbi repar sig snart.

Matchen börjar trevande med en del nervösa tjejer,men vi kommer mer och mer in i det och skapar några farliga lägen,men det dröjer till 10.58 innan vi gör 1-0 då Lina kommer in i slottet och får pass av Sofia J och drar upp den i nättaket och vi börjar komma igång.17.59 kommer 2 - 0 och det också genom Lina i slottet med en fin passning av Katrin.19.51 tar Elin B bollen själv vid mittlinjen vid sargen och promenerar in i banan och gör 3-0 och period vila.

2 a period.

2.05 in i andra är vi inte vakna då en av deras tjejer få springa in i banan och sätter 3-1 i bortre hörnet.Men bara minuter senare så sätter vi 4-1 genom Elin B assisterad av Therese R.Sen skapar vi en del chanser till utan att få till det sista ,men 15.54 håller Elin B framme igen och gör sitt 3 e mål för kvällen och 5-1 och Warberg börjar se hängiga och trötta ut.

3 e period.

Detta e nog den bästa perioden hittills för tjejerna som dom lirat då vi fullständigt äger denna period med många fina kombinationer och klapp klapp spel och väldigt snygga mål.0.37 sek in gör vi 6-1 genom Sofia J ,ass Katrin.4.21 7-1 Michaela C ass Elin B.och målen duggar tätt nu och 7.11 gör vi 8-1 genom Katrin assisterad av Lina.9-1 kommer 9.12 in i 3 e perioden genom Sofia J assisterad av Katrin S.13.36 kommer första utvisningen i matchen till vår fördel och 20 sek in i den så gör vi mål genom Anna S som drar upp den i nättaket och pass från Katrin och 10-1 är ett faktum.

10-2 gör Warberg 16.11 på ett liknande sätt som deras första då deras spelare får komma på kanten och drar upp den i krysset.snyggt mål.Sen gör vi 3 mål till det sista genom Elin B,Katrin S och Lina Å och vi vinner med 13-2.

Då var seriepremiären avklarad tjejer och med klar vinst och efter en lite trevande 1 a period och en bit i andra så tycker jag vi kom in i det perfekt med mycket löpningar,spel kombinationer m.m och sista perioden så var det bara ett lag på plan.Men det behövs mera kondition märkte vi så det får vi jobba på,men annars en kanon bra match från vår sida då vi mötte ett ungt kämpande Warberg ,men vi med mycket rutin och storleken större ägde denna match från start till mål. Nu ser vi fram mot nästa match.

+Till Sara i målet som hade ljumskproblem,men som ändå genomförde hela matchen och till backarna som gjorde sitt jobb i sina zoner och spelade enkelt och krånglade aldrig till det för sig.

+ till forwards och centrar som gjorde många fina mål och mycke rörelser som gjorde det svårt för motståndarna och med lite mera kondis så blir vi livsfarliga framöver.