Capricorn Innebandyclub
Innebandy
Förlust mot Bua/Frillesås med 5-4 !
2015-11-16 13:56
Andra matchen och denna gång mot Bua borta och det var  tyvärr inte vår dag och det blev förlust med 5-4.Vi kom igen efter ett 1-4 underläge till 4-4 och hade bud på mer,men en olycklig utvisning 18.40 i sista perioden förstörde detta idag och deras A-lags femma som dom hade med sig utnyttjade detta.Vad tar vi med oss från denna match då?? Jo,3 e perioden och vår lagmoral att vi kan komma tillbaks från ett stort underläge,men sen får vi inte bjuda motståndarna på mål som vi tyvärr gjorde denna match.Sen måste vi komma igång från första period i varje match och inte i 3 e .